نوشته شده توسط : ملودی

آموزش خشک کردن سبزیجات با ماکروفر

sabzi-haftegy.ir_

با این آموزش سبزی های اضافی را برای مصارف بعدی سریع و راحت با ماکروفر خشک کنید.

بقیه در ادامه 

موارد مورد نیاز:

ماکروفر

سبزی تازه

دستمال کاغذی

شیشه، ظرف در‌دار یا کیسه زیپ دار برای نگه داری سبزی

 

۱- اگر سبزی ها را خود در خانه پرورش می دهید، بهتر است صبح زود بعد از خشک شدن شبنم و قبل از آن که گرمای خورشید عطر و طعم سبزی را بیرون بکشد، اقدام به چیدن سبزی کنید.

۲- سبزی ها را خوب شسته و بگذارید آب آن داخل آبکش برود.

۳- در مرحله بعد، آن را حداقل یک ساعت روی یک حوله کاغذی بگذارید تا در هوای آزاد خشکشود.

۴- دو لایه دستمال کاغذی ضخیم روی سینی ماکروفر پهن کنید. سبزی را به صورت لایه نازک روی آن بگذارید. با دو لایه دیگر دستمال کاغذی روی سبزی‌ را بپوشانید.

۵- ماکروفر را دو دقیقه روی حرات زیاد قرار دهید. به سبزی‌ها نگاه کنید تا گرمای دستگاه و روغن گیاه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقیقه میزان خشک شدن سبزی‌ها را چک کنید. در صورتی که خوب خشک شده باشد، بین دو انگشت خرد می‌شود. در غیر اینصورت، سبزی‌ها را داخل دستگاه جابه‌جا کنید و ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید.

۶- سبزی را از ماکروفر بیرون آورید. بگذارید روی دستمال کاغذی روی اپن خنک شود. سپس داخل ظرف مناسب بریزید.

نکات:

 هرگز بیش از زمان لازم سبزی را حرارت ندهید چون بر روی طعم آن اثر منفی می‌گذارد.

تا زمان استفاده، آن‌ها را خرد نکنید چون باعث کم شدن عطر آن می شود.

سبزی را در جای تاریک و خنک نگه داری کنید.

سبزی ها را هنگام خشک کردن، بی توجه داخل ماکروفر رها نکنید. چرا که در اثر گرمای زیاد مشتعل و باعث آتش سوزی می شوند.

در صورت مشاهده تعریق روی شیشه یا ظرف نگه داری سبزی، آن را سریع دور بریزید. چرا که سبزی خوب خشک نشده است و خطر بوتولیسم به دلیل عدم نگه داری صحیح وجود دارد.

 



:: موضوعات مرتبط : اشپزي, تغذیه, مطالب جالب و شنیدنی
:: برچسب ها : , , , , , , ,
تاریخ انتشار : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ | بدون دیدگاه
 
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 



 
   
سایت تفریحی و سرگرمی ناز تک ثبت شده در ساماندهی