نوشته شده توسط : ملودی

آموزش درست کردن پاستیل

green-apple-jelly-haftegy.ir_

مواد لازم و طرز تهیه پاستیل سیب در ادامه مطلب.

مواد لازم:

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
آب: ۹۰ میلی لیتر
شکر: ۲۲۰ گرم
آب سیب: ۹۰ میلی لیتر
آب لیمو تازه: یک قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، ‌طوری‌که مواد تغییر رنگ ندهد.

۲- مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل‌شده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت ۱۲ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۳- حالا می‌توانید پاستیل ها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.

 


:: موضوعات مرتبط : اشپزي, تغذیه, متفرقه
:: برچسب ها : , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۳ | ۲ دیدگاه
 
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 

۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. ✿ღšαħełღ✿ می‌گه:

    خو من الان پاستیل میخام سخته درس کردنش خو مخصوصا پاستیل خرسی|:

  2. deli می‌گه:

    به نظرم پاستیل بیرون یه چی دیگس مدیونی فک کنی چون تنبلم اینو میگم^_^



 
   
سایت تفریحی و سرگرمی ناز تک ثبت شده در ساماندهی