نوشته شده توسط : ملودی

استانبول کباب ، کبابی مخصوص ترک ها

kebab-torki

ترکیه بعد از ایران، سرزمین کباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترک‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند. استانبول کباب یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد. آن هم اینکه در بین گلوله‌های گوشت تکه‌های بادمجان طعم‌دار خودنمایی می‌کند و نه تنها باعث مفصل‌تر شدن غذا می‌شود، بلکه برای کسانی هم که میانه خوبی با گوشت ندارند، می‌تواند جالب باشد.

19

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

  •  پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌ شده

  •  پودر زیره سبز: ۲ قاشق چای‌خوری

  •   پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری

  •  زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

  •  سیر: ۳ حبه، رنده شده

  •  بادمجان کوچک: ۴ عدد

  •   فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

  •  آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

  •  روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

  •  نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- هر یک از بادمجان‌ها را ۶ قسمت کرده و حداقل یک ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمک، فلفل سیاه، یک قاشق چای‌خوری زیره سبز و یک حبه سیر رنده شده بخوابانید.

۲- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریکا، زردچوبه و سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت را به ۲۰‌قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را به شکل گلوله درآورید.

۳- چهار سیخ مخصوص گوجه‌فرنگی انتخاب کرده و گوشت و بادمجان را یک در میان به سیخ بکشید. سپس روی شعله ملایم حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و کباب شود.

نکات:

  1. بادمجان‌هایی انتخاب کنید که قلمی باشد و عرض آن از کوفته‌های قلقلی بیشتر نباشد.

  2. به جای بادمجان از کدو هم می‌توانید استفاده کنید.

  3. استانبول کباب را در تابه نیز می‌توانید سرخ کنید.

5



:: موضوعات مرتبط : اشپزي
:: برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ | بدون دیدگاه
 
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 



 
   
سایت تفریحی و سرگرمی ناز تک ثبت شده در ساماندهی