نوشته شده توسط : *mehrdad*

n00118846-b

گروهی از مردم بر این باورند که عسل وقتی بلورین- کدر و ته نشین شود تقلبی است وعسل سالم و طبیعی همیشه صاف و شفاف می ماند. اما این باور اشتباه است. عسل خوب- خالص و طبیعی رنگش کهربایی تیره و سفت است و اصطلاحا (کش) آمده واگر یک روز در یخچال گذاشته شود بلورین نمی شود و چنانچه قاشقی از آن برداشته شود قطراتی که سرازیر میشود به صورت باریکه ای پیوسته هستند و قطع نمی شوند. اما تشخیص دقیق عسل طبیعی از تقلبی به کمک انگشت- قاشق و مزه و… غیر ممکن و فقط در آزمایشگاه امکان پذیر است.



:: موضوعات مرتبط : اشپزي, پزشکی و سلامت, علمی و دانستنی ها, متفرقه, مطالب جالب و شنیدنی, مقالات علمي
:: برچسب ها : , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : چهارشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۲ | بدون دیدگاه
 
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 



 
   
سایت تفریحی و سرگرمی ناز تک ثبت شده در ساماندهی