نوشته شده توسط : ملودی

کیک یزدی بپزیم

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی‌پزی مردم یزد است که اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است. هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است و اگر می‌خواهید آن را درمنزل تهیه کنید، روش آن را می‌توانید در ادامه مطلب بخوانید.

cup_cake

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی‌پزی مردم یزد است که اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است. هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است و اگر می‌خواهید آن را درمنزل تهیه کنید، روش آن را می‌توانید در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم :

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم، کمی به هم می‌زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می‌زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می‌آوریم و باز خوب می‌زنیم تا کمی سرد شود.

سپس آرد را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می‌ریزیم.

روغن را کمی می‌زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم و آن را در قالب‌های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.

قالب‌ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

نان‌ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن‌ها را از قالب‌ها خارج می‌کنیم.

135163870813516387081351638708



:: موضوعات مرتبط : اشپزي
:: برچسب ها :
تاریخ انتشار : دوشنبه, ۶ آبان ۱۳۹۲ | بدون دیدگاه
 
نظر شما در مورد اين پست چيست ؟
 



 
   
سایت تفریحی و سرگرمی ناز تک ثبت شده در ساماندهی